en-USro-RO

| Login
19 ianuarie 2018
Carti  »  Carti  »  Cateheza Search
Trupul tau este facut pentru iubire
Daniel-Ange
Trupul tau este facut pentru iubire
Colectia: Cateheza

An aparitie: 2006 Format: 14x20
Editie: I ISBN: 973-8474-64-7
Pagini: 263 p. Pret: 9 RON

Cumpara online de la Libraria Sapientia
Vizualizeaza online aici.

Autorul acestei lucrari este un preot francez, Daniel-Ange, fondatorul miscarii „Jeuneusse Lumière” si un cunoscut apostol al tinerilor. Lucrând si intrând în contact cu tineri din lumea întreaga, parintele Daniel-Ange a ajuns sa cunoasca foarte bine frumusetea, dar si nelinistile acestora, cauzate de influenta lumii, dar si de vârsta. Din aceasta bogata experienta s-au nascut numeroase carti, în care autorul foloseste un limbaj cald si apropiat de realitatile cu care se confrunta tinerii din zilele noastre. Între aceste carti se insereaza si prezenta lucrare, în care autorul trateaza o tema delicata a umanului: dimensiunea sexuala si constientizarea ei la valoarea sa reala.
  „Sa spui adevarul despre sexualitate înseamna sa o redai luminii din care s-a nascut: Inima lui Dumnezeu”, scrie parintele Daniel-Ange. Trupul uman este facut pentru a colabora cu harul divin, nu pentru a-l terfeli în noroiul necuratiei, asa cum propune lumea zilelor noastre. Autorul prezinta corpul uman si energiile sexuale, care nu trebuie deviate de la parcursul lor normal, ci trebuie integrate fiintei umane în ansamblul sau. Cartea înfatiseaza si câteva dintre problemele majore de etica sexuala cu care se confrunta tinerii, acestea fiind întregite de un numar de marturii cutremuratoare ale unor tineri care s-au eliberat de devierile lor si cu ajutorul acestei lucrari.
  Lucrarea este tradusa de doamna profesoara Daniela Floares si apare pentru prima oara în limba româna, fiind deosebit de utila nu numai adolescentilor si tinerilor, ci si parintilor lor si celor angajati în educarea tineretului.

A. Dumitrescu

Autori - date biografice:
Daniel Ange Daniel Ange s-a nascut la Bruxelles în anul 1932. Este un mare apostol al tinerilor, luptator activ pentru apararea vietii si fondator, în anul 1984, al Miscarii „Jeunesse Lumière”. Între 1958-1970 a fost misionar...
Comentarii Momentan nu sunt comentarii. Poti fi primul care posteaza un comentariu.

Posteaza comentariu

Nume (necesar)

Email (necesar)

Website

CAPTCHA image
Enter the code shown above:

Cautare Carti

Indice Alfabetic Carti

1 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Va recomandam

YOUCAT : carte de rugăciuni pentru tineri
Georg von Lengerke, Dörte Schrömges
Această carte va fi un ajutor în drumul de rugăciune al prieteniei cu Dumnezeu. Ea conține rugăciuni vechi și noi, pentru zilele bune sau rele, sau care se spun noaptea. Găsești rugăciuni luate din Sfânta Scriptură, rugăciuni ale celor mai evlavioși oameni din istorie și ale oamenilor de astăzi.Cartea este alcătuită din două părți: prima parte este o rugăciune ritmată, dimineața și seara, timp de două săptămâni. Cea de-a doua parte este o colecție de rugăciuni pe diferite teme și intenţii.
YOUCAT : carte de rugăciuni pentru tineri
Y – Biblia. Biblia Bisericii Catolice pentru tineri
Conferința Episcopilor din Austria, coord.
Păstrând același stil grafic de la YouCat, editorii au reușit să realizeze o bogată selecție de texte biblice care să-i conducă pe tineri la o bună cunoaștere a Sfintei Scripturi. O echipă de bibliști renumiți a scris introducerile la cărțile biblice și explicațiile la textele biblice mai dificile. Textul Sfintei Scripturi este însoțit de numeroase citate din marile personalități ale lumii, mărturii oferite de tineri și imagini din Țara Sfântă.
Y – Biblia. Biblia Bisericii Catolice pentru tineri
Youcat : româna : Catehismul Bisericii Catolice pentru tineri
***

Youcat este o carte dedicata tinerilor, care vrea sa-i ajute sa înteleaga mai bine credinta Bisericii Catolice, asa cum a fost ea formulata în Catehismului Bisericii Catolice, publicat la treizeci de ani dupa încheierea Conciliului al II-lea din Vatican (1962-1965). Nascut din initiativa Conferintei Episcopilor din Austria, Youcat preia structura traditionala a Catehismului cu întrebari si raspunsuri, dar o îmbraca cu fotografii si reprezentari artistice, precum si cu elemente complementare, cum ar fi citate din Sfânta Scriptura si din mari personalitati ale Bisericii.

Youcat : româna : Catehismul Bisericii Catolice pentru tineri

Reviste

Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (II)

XVIII/ 35 (2015), 140 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (II)
Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (I)

XVII/ 34 (2014), 122 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (I)
Rolul Bisericii Catolice din Europa de Est la căderea comunismului

XVII/ 33 (2014), 111 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Rolul Bisericii Catolice din Europa de Est la căderea comunismului
Creştinul între trecut şi prezent

XVI/ 32 (2013), 156 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Creştinul între trecut şi prezent
Credinţa dintotdeauna şi omul de astăzi

XVI/ 31 (2013), 152 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Credinţa dintotdeauna şi omul de astăzi