en-USro-RO

| Login
15 decembrie 2017
Editura Sapientia va fi prezentă în perioada 20 – 24 noiembrie a.c. la Târgul Internaţional GAUDEAMUS-Carte de învăţătură, Ediția 2013 ce va avea loc în Pavilionul Central Romexpo, București.
În cadrul târgului, Editura Sapientia va avea în ziua de sâmbătă, 23 noiembrie a.c., începând cu ora 1400, un eveniment dedicat lansării primei traduceri a Bibliei în limba română după textele originale, traducere realizată de pr. Bulai Alois și pr. Eduard Pătrașcu. La eveniment vor lua parte: Pr. Bulai Alois, Pr. Eduard Pătrașcu și Pr. Ștefan Lupu, directorul editurii. Evenimentul va avea loc în sala Mircea Sântimbreanu, nivel 7.70.
Continuare
Sărbătoarea recoltei… la cărți
Asociaţia pentru Promovarea și Susținerea Inițiativelor de Dezvoltare Economică și Socială organizează la Iași în perioada 18-20 Octombrie a.c. un „Târg de carte în aer liber”, pe esplanada pietonală de pe B-dul Ștefan cel Mare, în zona Consiliului Județean Iași.
Aderând la această inițiativă, care se înscrie într-un fel de Sărbătoare a recoltei la… cărți, Editura Sapientia
dorește să ofere celor interesați posibilitatea de a achiziționa numeroase cărți ale Editurii cu reduceri până la 50 %. Perioada în care este valabilă această ofertă este 13-20 octombrie a.c. Continuare
Invitaţie la prezentarea traducerii Bibliei
Departamentul pentru Cercetare Biblică din cadrul Episcopiei de Iaşi va prezenta oficial traducerea Sfintei Scripturi în limba română, vineri, 28 iunie 2013, într-o primă parte la Institutul Teologic Romano-Catolic din Iaşi, începând cu ora 9.00, al doilea moment având loc începând cu ora 18.30, când va fi celebrată în catedrala "Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iaşi o sfântă Liturghie solemnă, ca mulţumire pentru darul Sfintei Scripturi.
Continuare
Editura Sapientia va fi prezenta la Targul International de Carte LIBREX
Editura Sapientia va fi prezenta la Targul International de Carte LIBREX, edi?ia a XXI-a, care se va desfa?ura in perioada 6-10 martie 2013 în i... Continuare
Libraria Sapientia: reduceri de 30%, 40% ?i 50% cu ocazia Sarbatorilor de Craciun! Libraria Sapientia ofera cu ocazia Sarbatorilor de Craciun care se... Continuare
Editura Sapientia lanseaza doua lucrari în cadrul Catholic expo, editia a II-a
Editura Sapientia va participa la cea de-a doua editie a Catholic expo (Târg international de vesminte, icoane, orgi, statuete, carti si obiecte liturgice) ce se va desfasura în perioada 3-6 octombrie 2012, la Cluj-Napoca în cadrul Centrului Expo Transilvania. La aceasta expozitie Editura Sapientia va fi prezenta cu principalele ei publicatii si va prezenta, în special, primele trei volume din traducerea Vechiului Testament (Pentateuhul si Cartile istorice) realizata de pr. Alois Bulai si pr. Eduard Patrascu de la Institutul Teologic din Iasi.
Continuare
YOUCAT în limba româna va fi oferit tuturor participantilor la INTC Iasi 2012
Un vis al organizatorilor INTC Iasi 2012 se va împlini! Fiecare participant la INTC de anul acesta va primi o copie a Catehismului pentru tineri - YOUCAT. Luând exemplu de la papa Benedict al XVI-lea, care a oferit o copie a acestui catehism tuturor tinerilor prezenti la Ziua Mondiala a Tineretului de la Madrid, Episcopia Romano-Catolica de Iasi va oferi o copie în limba româna celor care vor fi prezenti la INTC de la Iasi.
Continuare
Ziua Reducerilor la Editura „Sapientia” si la Editura "Presa Buna"
Cu ocazia Zilei Presei în Dieceza de Iasi, Editura „Sapientia” s-a alaturat proiectului Ziua Reducerilor, cu posibilitatea pentru cei interesati de a achizitiona carti la pret redus (în limita stocului disponibil), pe parcursul unei singure zile.

În ziua de luni, 21 mai 2012, se pot face comenzi pentru titlurile de la Editura „Sapientia”. Lista cartilor din oferta speciala este redata mai jos. Reducerea este de 25% din pretul normal.

Comenzile pentru Ziua Reducerilor se pot face doar pe 21 mai la adresa: Str. Th. Vascauteanu, nr. 6; Iasi 700462; tel: 0232/225228; 0232/276132 sau email: slupu@itrc.rosapientia@itrc.ro

Continuare
Prezentarea cartii „Bucuria de a crede, bucuria de a trai” la Piatra Neamt

Duminica, 5 februarie 2012, în biserica „Sfânta Tereza” din Piatra Neamt, dupa sfânta Liturghie de la ora 11.00, va avea loc lansarea cartii „Bucuria de a crede, bucuria de a trai”, scrisa de iezuitul francez François Varillon. Cartea va fi prezentata de catre Pr. Stefan Lupu, directorul Editurii „Sapientia”, si dl. Andrei Adam-Motyka, traducatorul cartii.

Continuare
Lansarea Pentateuhului, primul volum din traducerea Vechiului Testament, la Iasi

Episcopia Romano-Catolica, Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” si Editura Sapientia din Iasi organizeaza duminica, 29 ianuarie, în catedrala romano-catolica „Sfânta Maria Regina”, la ora 12 (dupa terminarea sfintei Liturghii de la ora 11), evenimentul lansarii traducerii Pentateuhului (primele cinci carti ale Bibliei sau Sfânta Scriptura) în limba româna. La acest eveniment vor lua cuvântul PS Petru Gherghel, episcop de Iasi, pr. dr. Stefan Lupu, directorul Editurii Sapientia, pr. Alois Bulai si pr. Eduard Patrascu, traducatorii volumului.

Continuare
Pagina 2 din 4First   Precedentul   1  [2]  3  4  Urmatorul   Ultimul   

Va recomandam

YOUCAT : carte de rugăciuni pentru tineri
Georg von Lengerke, Dörte Schrömges
Această carte va fi un ajutor în drumul de rugăciune al prieteniei cu Dumnezeu. Ea conține rugăciuni vechi și noi, pentru zilele bune sau rele, sau care se spun noaptea. Găsești rugăciuni luate din Sfânta Scriptură, rugăciuni ale celor mai evlavioși oameni din istorie și ale oamenilor de astăzi.Cartea este alcătuită din două părți: prima parte este o rugăciune ritmată, dimineața și seara, timp de două săptămâni. Cea de-a doua parte este o colecție de rugăciuni pe diferite teme și intenţii.
YOUCAT : carte de rugăciuni pentru tineri
Y – Biblia. Biblia Bisericii Catolice pentru tineri
Conferința Episcopilor din Austria, coord.
Păstrând același stil grafic de la YouCat, editorii au reușit să realizeze o bogată selecție de texte biblice care să-i conducă pe tineri la o bună cunoaștere a Sfintei Scripturi. O echipă de bibliști renumiți a scris introducerile la cărțile biblice și explicațiile la textele biblice mai dificile. Textul Sfintei Scripturi este însoțit de numeroase citate din marile personalități ale lumii, mărturii oferite de tineri și imagini din Țara Sfântă.
Y – Biblia. Biblia Bisericii Catolice pentru tineri
Youcat : româna : Catehismul Bisericii Catolice pentru tineri
***

Youcat este o carte dedicata tinerilor, care vrea sa-i ajute sa înteleaga mai bine credinta Bisericii Catolice, asa cum a fost ea formulata în Catehismului Bisericii Catolice, publicat la treizeci de ani dupa încheierea Conciliului al II-lea din Vatican (1962-1965). Nascut din initiativa Conferintei Episcopilor din Austria, Youcat preia structura traditionala a Catehismului cu întrebari si raspunsuri, dar o îmbraca cu fotografii si reprezentari artistice, precum si cu elemente complementare, cum ar fi citate din Sfânta Scriptura si din mari personalitati ale Bisericii.

Youcat : româna : Catehismul Bisericii Catolice pentru tineri

Reviste

Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (II)

XVIII/ 35 (2015), 140 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (II)
Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (I)

XVII/ 34 (2014), 122 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Conciliul al II-lea din Vatican: „semn al timpului” pentru Biserică şi pentru lume (I)
Rolul Bisericii Catolice din Europa de Est la căderea comunismului

XVII/ 33 (2014), 111 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Rolul Bisericii Catolice din Europa de Est la căderea comunismului
Creştinul între trecut şi prezent

XVI/ 32 (2013), 156 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Creştinul între trecut şi prezent
Credinţa dintotdeauna şi omul de astăzi

XVI/ 31 (2013), 152 p., 17x24, 1453-8075, 9 lei.
Credinţa dintotdeauna şi omul de astăzi